HVA KAN VI HJELPE DEG MED?

Vårt ønske er å tilby alle kunder den beste behandling og vårt hovedfokus er god kommunikasjon. Vi vet at det er mange som gruer seg til å gå til tannlegen og vi jobber for å tilrettelegge behandlingen for den enkelte. Vårt mål er at alle kunder skal ha en hyggelig opplevelse hos oss og vi jobber hardt for å få dette til. Vi gjør det meste av konvensjonell tannbehandling og henviser til spesialistbehandling der dette er nødvendig.

Du får muntlig og skriftlig kostnadsoverslag før behandling påbegynnes. Vi tilbyr alle studenter og elever 20% studentrabatt.

SPØR OSS GJERNE!
RING OSS PÅ

TANNLEGESKREKK? VI HAR GOD ERFARING MED Å ROE NERVENE

VÅRT DYKTIGE TEAM

TANNLEGE SILJE SANDNES

– Uteksaminert ved Universitetet i Tromsø 2010
– Privat praksis 2010-2016
– Deleier City Nord tannhelse 2016-d.d.

Jeg har en givende og utfordrende jobb der jeg får jobbe med mennesker. Hverdagen er veldig variert. Jeg møter mennesker i helt ulike situasjoner. Noen er kjemperedde, og har jobbet mye med seg selv for å klare å komme. Å komme i mål med noe folk har gruet seg fryktelig til, er svært givende. Enten det er frykt, økonomi eller andre grunner til at tannlegebesøket har blitt utsatt. Å starte klinikk i egen hjemby, er virkelig noe som gjør jobben min variert og spennende!
Behandling av tannlegeskrekk.

Dessverre er det slik at mange gruer seg til å gå til tannlegen. Min erfaring er at ved å ta seg tid til å opparbeide et tillitsforhold mellom tannlege og pasient gjør at tannlegebesøkene etter hvert blir lettere. Jeg er opptatt av at de som kommer til meg skal føle seg trygge og vite at de har kontroll over situasjonen.

Ellers gjør jeg det meste av konvensjonell tannbehandling og henviser til spesialist der det er nødvendig. I tillegg synes jeg det er veldig gøy å hjelpe folk til å få frem et smil de er stolte av.

Tannpuss med fluortannkrem to ganger om dagen, og husk tanntråden en gang i blant.

Nordmenn drikker for mye brus, både med og uten sukker. Dette fører til at vi ser en dramatisk økning av syreskader på tennene. Så det er lurt å begrense inntaket av sure drikker og heller bruke vann som tørstedrikk.

Og så er det selvsagt viktig å gå jevnlig til kontroll hos tannpleier eller hos tannlege.

BESTILL TIME

TANNLEGE TIRIL COLBERG EVENSEN

BESTILL TIME

TANNLEGE BENTE KRISTINE PETTERSEN

– Uteksaminert ved Universitet i Tromsø 2017.
– Privat praksis hos City Nord Tannhelse 2017-d.d

Tannlegeyrket gir meg en variert og utfordrende arbeidshverdag. Jeg trives svært godt med å jobbe med mennesker og har glede av å utvikle meg videre som tannlege gjennom å hjelpe pasienter med ulike behov og utfordringer.

God pasientkontakt og varierte problemstillinger. Jeg ønsker å oppnå gode og tillitsvekkende relasjoner med mine pasienter som kanskje også syns det er skremmende å dra til tannlegen. For meg er det viktig å yte god og riktig behandling og bruke tilstrekkelig tid på mine pasienter slik at alle føler seg trygge og ivaretatte. Et av mine mål er å veilede pasientene mine slik at de kan de kan oppnå best mulig tannhelse på sikt.

Det viktigste er hva som blir gjort hjemme i det daglige. Innfør gode vaner for rengjøring av tennene og gå regelmessig til tannlegen for oppfølging. Jeg anbefaler å pusse tennene grundig to ganger om dagen med fluortannkrem samt bruke tanntråd.

BESTILL TIME

TANNLEGE MARI KATRINE HAMMERVOLD

– Uteksaminert ved Universitetet i Tromsø i 2012
– Privat praksis 2012-2014
– Den offentlige tannhelsetjenesten 2014-2017
– City Nord tannhelse 2018-d.d.

Jeg synes det er givende å jobbe med mennesker, samtidig som jeg liker å arbeide med hendene. Mange er dessverre svært redde for tannbehandling og gruer seg lenge før de klarer å ta kontakt med oss. Da er det ekstra fint å se at det går an å bygge opp tillit likevel, og at de etterhvert kan slippe å grue seg til tannlegebesøket.

Det meste av konvensjonell tannbehandling og setter stor pris på den variasjonen jobben som tannlege innebærer.
Å ta seg tid til tannpussen de minuttene det tar, og konsentrere seg litt om det en holder på med. Det er ikke alltid så lett å få det helt reint i alle krinker og kroker, men jeg gir gjerne råd om hvordan akkurat du skal få det til best mulig!
BESTILL TIME

TANNLEGE CONRAD MÜLLER

BESTILL TIME

TANNLEGE JENNY SALOMONSEN

BESTILL TIME

TANNHELSESEKRETÆR REGINA FURE

TANNPLEIER HILDE C. HANSEN

BESTILL TIME

BILDEGALLERI